Buzzador

Önskefoto och Buzzador

”I samarbete med Önskefoto och Buzzador”

Önskefoto & Buzzador

Via Buzzador har jag fått möjligheten att göra en A3 Familjekalender och jag blev väldigt glad över detta. Varje år gör jag en kalender för mina föräldrar som julklapp och om den inte kommer som den ska får jag höra det 😉 Så detta blev perfekt att göra lite i förväg inför jul, så slipper jag “glömma” eller “stressa” med det senare. Har testat lite olika varianter och olika företag men jag måste säga att jag kommer ofta tillbaka till just Önskefoto för jag tycker deras kalender är av väldigt bra kvalitet. Och denna gången var absolut lika fin!

Här ser ni mars kalender, jag kommer själv fylla i egna “bra att komma ihåg dagar” men det går att göra i förväg i Önskefotos app. Supersmidigt men jag missade det denna gången, gillar också att man kan välja olika typer av kalender, som ett rutnät eller horisontell som denna. Supersmidigt!

Jag har även fått möjligheten att ge er en rabattkod för 50% rabatt på alla familjekalendrar och A3 KlassiskSista giltighetsdatum 30 september 2022.

Rabattkod: CAL22BUZZ

Länk: HÄR!

#kalenderbuzz2022 #fotokalender #familjekalender #önskefoto #buzzador