Festivities

Wilderbeast 34 år

Lillebror fyllde år den 6 december och vi skulle ha åkt upp till Stockholm för att fira honom helgen efter. Men mamma kom hem från Egypten med Covid och smittade sedan pappa. Sjukdomarna avlöste varandra och sen vart det jul och jag blev sjuk, så denna helgen var helt enkelt första helgen vi lyckades få ihop. Det var iofs knappt då vädret bestämde sig för att skoja till det lite. 30 cm snö i Östergötland och blankis dagarna innan avfärd. Men på lördagsmorgonen satte vi oss i bilen och insåg att vi eventuellt skulle behöva vända pga väglaget. Men efter att vi lyckats hålla oss kvar på ”lillvägen” och 34:an så svängde vi upp på motortrafikleden mot E4:an och sen E4:an men förhoppningen om att vi skulle lyckats komma fram. Snön var mestadels borta från vägbanan och temperaturen var strax över nollan utan nederbörd. Enligt Waze hade hi en resa på 2 timmar hem till Wilderbeast och Mira.

Resan upp var stundtals väldigt bråkig men mestadels ganska bra. Och vi höll tiden väldigt bra, trots Stockholmstrafiken. Framme i Sumpan och hemma hos Wilder!

Fint i trakterna och vi bestämde att vi nog behövde besöka när det var lite roligare väder och njuta av omgivningarna. Och kanske W och M sällis 😉

Mira hade pyntat fint för Wilder! Hip Hip Hooray!

Även mamma och pappa var bjudna och vi gick husesyn sen sist. (Länge sedan oga pandemin men också för att vinoftast träffas hos mamma och pappa som är lite smidigare för oss.) Då även Miras saker fått flytta in i lägenheten och Wilder numera också har vuxenmöbler 🤣😉

Det bjöds på tre-rätters-lunch och först ut var det en väldigt trevlig bruschetta!

Till huvudrätt serverades en god Butter Chicken!

Nomnomnom!

Och till efterrätt en saftig och kladdig chokladkaka med grädde. Mums! Mira hade dekorerat tårtan jättefint, men jag lyckades inte ta en ordentlig bild på den 😫

En härligt god middag! Bra jobbat av Wilder och Mira. Det berättades historier, både för att förklara för Mira men också för att det kommer alltid upp knasigheter när vi samlas. Vi skrattade och skojade och hade en riktigt mysig lunch! Till och med Maxen var glad och han återförenades med favoritmattan 🤣.

När mörkret började falla över Stockholm var det dags för oss att tacka för ett härligt firande.

Det är så mycket ljusare i stan än hemma på landet. Och än ger adventsstjärnor och julbelysning det där härliga myset som bara julen har.

Vi gick mot bilen och genom ett snöigt Stockholm.

Sundbybergs kyrka ligger vackert i närheten. Ytterligare ett ställe jag gärna skulle besöka vid ett varmare tillfälle. Nu var det dags att bege sig hemåt genom mörkret.

Efter ett par timmar i bilen så kom vi hem och kröp ner i soffan med massor av tända ljus! En härlig dag med trevligt sällskap!

Grattis Wilder och tack för ett fint firande Mira! 🥰

Du kanske också gillar…