After work

En kväll på stan

I veckan blev det en AW på stan med de bästa! De som jag kan skratta med tills min astma slår till… älskar det!

Vi träffades på O’Learys och det är så mysigt att ses, vissa träffar jag varje dag och andra har slutat hos oss, men det känns alltid som att vi bara börjar där vi slutade sist. Vi började med varsin drink innan maten, jag tog en Margarita.

Jag beställde en Chili n’ Cheese burgare som löt väldigt god, men var absolut den tråkigaste burgaren ätit på länge. Torr, smaklös och väldigt tråkig. Som ni ser på bilden var osten inte ens smält och burgaren var kall! Otroligt att få kall mat! Pommesen var bra och de hade en god BBQ-sås att dippa i! Men jag vart besviken och om inte nån annan verkligen vill tillbaka, så går jag inte självmant tillbaka för att äta.

Efter maten så gick vi vidare till Grand, som har blivit ett av mina favoritställen. Mysigt, Lounge:igt och kul drinkar. Sen har de härlig inredning! Min första drink blev en Mango Daiquiri och sen blev det en Dry Martini. Goda, men bartendern fick körde quiz vid beställningarna… 😉

Och när vi blev utslängda från Grand så var det dags att tacka för denna gången, kramar och ”vi ses snart igen” och när Adde och jag kommit hem såg jag min första Månhalo! Snyggt, men svårfotat!

Tack för en riktigt härlig kväll ❤️

Du kanske också gillar…