After work

En lite mer spontan AW

Det blev en AW på kontoret idag, med överbliven dryck från sommarfesten och pizza! De som ville och kunde kom, och tillslut var vi 8 st och en väldigt fin vovve 😊

Vi hade tänkt att hänga på taket men det regnade och var grått om vartannat, så vi satte oss i sofforna med lite chips och popcorn med poppande musik! Lagom avancerat och mycket trevligt!

Lilla Alice, som inte är så liten längre… ❤️

Sen beställdes det pizza från Pizzeria Adriatic till gänget och där kan man beställa vilken typ av deg man vill av 4 olika mjölsorter samt glutenfritt. Många olika val att göra och många goda kombinationer av pizza. Jag valde tillslut en Sorrento som är en av mina favoriter med skinka, räkor och champinjoner. Köpte även till en burk med bea! Klassiskt och gott!

Strax efter 21 bröt vi upp och jag skjutsade hem Jojo och Hybris innan jag själv körde hem genom ett grådiset. När jag kom hem passade jag öven att ta ett snabbvarv med Maxen innan jag tog kväll. Och då såg jag några glimtar av himmeln ovanför molnen.

En kul kväll helt enkelt! Lagom energinivå och trevligt sällskap!