Semester 2023

Semester 2023 dag 2

Dag två och det fick bli en tidig morgon idag också, trots den sena kvällen. Adde skulle åka över till Norrköping och bort till St. Anna för att hjälpa AJ med att köra hem husvagnen från en camping och därav var det bara att gå upp och äta lite frukost. Medan killarna tog en morgon tur fixade jag frukost och det blev frukost i solskenet. Sen rullade Adde och Hansson mot Linköping och jag och Max satt kvar i solen en stund med en bok. Sen när molnen rullade in och vinden ökade, så gick jag in och diskade lite glas från gårdagens samt städade köket ordentligt från allt mjöl från pizzabakandet. Passade även på att köra Maxens vattenskålar (4 stycken metallskålar som står lite överallt, ute och inne) i diskmaskinen samt städade ur sånt där som behövde fixas.

Efter städandet så passade jag på att fixa lite smått hemma, men hann inte med så mycket då Adde ringde och sa att han var på väg hem, då AJ fått förhinder och som tur var hade Adde inte åkt så långt. Så Adde vände och vi landade i soffan, lite småtrötta och kollade på lite TV.

Efter någon timme så bestämde jag mig för att ta en Shoppingrunda 😉 Adde var lite för trött för att hänga med och kände att kroppen var lite seg efter gårdagens klättring så han och Max vilade. Jag började med en tur på Billa som hade söndagsöppet med fika osv.

Fika i “stallet” och utan för stod det ett gäng bord i solen. Mysigt om man vill fika och hitta ett ställe i närheten av Linköping.

Mycket fint i butiken men det blev inget köp för mig idag. Ja, inte i butiken, men jag hittade en liten godsak på Vintage-delen som de också har öppet. Men den får ni se lite nedan.

Mot Linköping!

Jag började på Rusta och men hittade inget “kul”, köpte lite städprodukter som var slut hemma. Kände att jag blev lite hungrig och svängde in på BK för ett gäng Chili Cheese. Mums!

Så varierande väder, ena sekunden solsken, nästa väldigt molnigt och sen soligt igen. Ingen regn dock, skönt!

Tog ett varv på ÖoB, EKO samt en sväng till Subway för att köpa lite middag. Sen rullade jag hemåt, glömde helt bort att jag skulle hämta ett paket på macken, men så fick det blir.

Hemåt!

Lilla godsaken… En gammal snäckskål som jag fastnade för, så himla söt. Kommer bli ett perfekt stilleben!

Lite trötta pga lite sömn och för att ja, vi bara var trötta så blev det inte så mycket mer den här dagen. VI åt middag i soffan framför en film och bara var… Och när kvällen stundade tog Adde en kvällstur med Maxen medan jag vattnade i trädgården till en vacker himmel. Tjustigt!

Du kanske också gillar…