Semester 2023

Semester 2023 dag 3

Idag blev det en lugnare dag, Adde åkte iväg tidigt för att hjälpa AJ med husvagnen och jag och Max tog en sovmorgon och sen en senare frukost. Några vändor i solen med en bok och sen några promenader… mysigt! Sen slog migränen tyvärr till och jag körde 5-stegsraketen i soffan. Tabletter, vatten, koffein (kaffe), socker och salt. Tvätthögen i bakgrunden fick helt enkelt vänta…

Adde kom hem på eftermiddagen efter en tur till Norrköpingboch pangpangbutiken 😉 Och vi tog tag i lite sånt där som behövdes fixas med. Men eftersom mitt huvud inte var helt bra så tog vi det lugnt. Även min nacke har börjat strula, är så stel i nacken att jag inte kan vrida huvudet till vänster. Så dumt!

Till middag blev det en enklare variant av Pasta Piemontese med oxfilé. Jag var sugen på ”riktig” mat och detta ”hit the spot”.

Och efter middagen blev det film i soffan, och vissa hade det väldigt mysigt 😉

Inte den mest händelserika dagen idag men under semestern blir det vad det blir, skönt som bara den! Hoppas bara migränen inte kommer på besök igen för då brukar det förstöra det mesta. Håller tummarna!

Du kanske också gillar…