Semester 2023

Semester 2023 dag 5

Ja, vad ska man säga… semesterlunken deluxe men kanske inte helt självvald. Jag vaknade med en nackspärr ur denna värld och försökte vila bort den, värma bort den och ”tabletta” bort den men icke sa Nicke. Så Adde virade in mig och nacken i hans schemag och gick en promenad med Max medan jag gjorde brunch. För ni kan ju lita på att vi gick upp kring 10 idag också. Vem är vi egentligen? 😉

Dagens frukost blev avokadotoast med konstens alla regler! Jag tycker min avokadotoast är godast, så vi brukar bli väldigt nöjda… nomnomnom!

Och ja, det var dagens enda bild! Jag vilade nacken hela dagen, försökte göra saker men det gjorde helt enkelt för ont. Dagens äventyr fick helt enkelt bero och jag försökte se till att det inte blir värre eller hålla i sig länge.

Dagens bonusbild fick då istället bli en bild jag fick från pappa som var ute och letade efter skogens guld. Titta så fina!

Photocred: Pappa, 2023

Du kanske också gillar…