Semester 2023

Semester 2023 dag 4

Sovmorgon deluxe idag! Vaknade iofs kl 5 med migrän, men tog tabletter och somnade faktiskt om! Wohoo! Vaknade till vid strax efter 6 och släppte ut Max för att kissa och sen gick vi och la oss igen. Vissa sov, vissa snarkade och vissa lekte med mobilen…

Vid 10 kändes det som att det var dags att gå upp, magen kurrade och vi var mest förvånade över att Max inte ville ut. Men vi väckte honom och gosade lite innan jag tog en morgonpromenad medan Adde fixade frukost!

På promenaden fick jag ett ”motiverande sms” 😉 Addes pannkakor, åh så gott! Det var ju brunchdags så pannkakor blev perfekt!

Photo cred: Adde, 2023

Dagen gick i ett lugnt mak… min nacke hade blivit värre men vi fick lite gjort trots allt. Inget att skriva om men sånt som stod på listan och vi planerade också en del.

Till eftermiddagen fick vi besök från Hansson och vi lagade lite middag. En caesarsallad med hemgjord caesardressing och ohemulta mängder parmesan.

Salladen serverades med färskpotatis och grillad flankstek. Nomnomnom!

Så enkelt men ack så gott! Och snabbt, flankstek är ju väldigt tacksamt.

Molnen rullade in och regnet hängde i luften men vi slapp några större droppar. Vi satt i soffan en stund och bara nöjt av sommarkvällen. Och tillslut tittade även solen förbi och värmde upp. Väldigt mysigt!

Och till senare kvällen somnade myskillen hårt i soffan och vi tog det lite lugnt. Tempot har gått ner och det kändes väldigt skönt att semesterlunken infunnit sig.

Du kanske också gillar…