EFIT Semester 2023

Semester 2023 dag 16 & EFIT 2023-08-06

God morgon! Idag är det 15 år sedan Adde och jag gifte oss, stort Grattis älskling! Tänk att du fått uppleva 15 år som gift med mig 🤣 Kristallbröllop, det ni! Idag är det också augustis första EFIT häng med vetja!

04.47 God morgon! Migrän och jag tar ett gäng tabletter och håller tummarna. Max tar stor plats i sängen så jag lägger mig i en fotölj och lyssnar på ljudbok för att försöka få hjärnan att ”glömma bort” smärtan lite… förhoppningsvis somnar jag lite…
05.57 Spelar spel och lyssnar på poddar! Fortfarande vaken, men migränen är mycket bättre. Skulle vilja sova en stund till men vi får se hur det går.
06.51 Här ligger jag! Skönt som bara den och jag har inte somnat om ännu, men jag har det skönt och huvudet är mycket bättre. Vi får se hur det artar sig.
07.32 Läser lite. Ligger kvar i fåtöljen, somnar till lite då och då, men det känns ok. Huvudvärken är inte alls lika illa, men den är heller inte bra.
08.53 Frukost! Adde tog Maxen på en promenad och jag tog en dusch och tvättade håret för att kanske må lite bättre. Huvudvärken är inte migrän men som tidigare inte helt bra heller. Frallorna vi hämtade igår på Möllans Café från To Good To Go passade väldigt bra till frukosten! =)
09.47 Vilken härlig färg! Svärmors Hibiskus är väldigt vacker, jag lyckas ju inte få dem att överleva, eller blomma om. Och de är ju inte de roligaste växterna utan blommor!
10.51 Planeringar och insikt! Vi inser att det kommer att komma MASSOR med regn under kvällen och morgondagen samt dagen efter, en storm på väg in som ska dra in ca 70 mm regn på några dagar, och vi hade tänkt att åka hem på måndag eller tisdag. Vi har inte riktigt lust att köra hem i regnet och om det ska komma ca 40 mm regn hemma på måndagen, är det kanske bäst att ta sig hemåt. Sen att jag har migrän och mår sisådär, känns det inte så kul att inte vara hemma. Så efter en diskussion med svärföräldrarna och några funderingar, så bestämmer vi att vi rullar hemåt istället. Det blev ju en spontan resa och eftersom vädret känns dåligt överallt känns det inte som att vi kommer kunna göra några utflykter. Det är ju givetvis trevligt att besöka Svärföräldrarna men det kommer fler gånger, tar ca 4 timmar ner och då är det inte speciellt långt egentligen.
11.32 Ingen förmiddagsfika! Dr Spiderpig med familjen skulle komma förbi på en förmiddagsfika, men klockan börjar bli mycket och regnet börjar falla. Så vi rullar förbi dem istället för att kolla några träd som ska tas ner nästa gång vi är nere. Adde ville kolla hur det ser ut, men samtidigt så regnade det ganska mycket. Så vi åker förbi och står och pratar en stund i regnet, kallt 🙁 Men sen rullar vi tillbaka till svärföräldrarna och hämtar lite kaffe, snällaste hade fixat det medan vi var borta. Sen tackar vi så mycket gör att vi fick våldgästa dem sådär lite spontant. Dom är för snälla <3
12.21 Lyssnar på Fotbollen på radion! Svenska damerna möter USA i åttondelsfinal i VM och vi passar på att lyssna på radion. Hoppas det går vägen, nu är det ganska lugnt och USA dominerar spelet.
13.47 SVERIGE!!!! Vilken jävla rysare! Oj oj oj! Sverige är vidare till kvartsfinal mot Japan och USA (världsmästarna är utslagna!!!)
14.26 McD i Ljungby! Lunch blev en hamburgare i Ljungby och som alla vet är det så här man äter en QP! Eller i alla fall om man alltid delar sin burgare med sin hund 😉 Men man äter alltid hamburgare på det här sätet, kanterna först och sen äter man den “bästa” biten i mitten. Så mycket godare!
15.01 Hällregnet har hittat oss. Nu får vi se hur jobbigt det blir att åka hemåt, men det känns som att det är väldigt olika mängder regn…. Det pendlar mellan duggregn oh hällregn…
16.04 Inte alls lika fint runt Vättern idag… Regn och sånt tjafs…
17.14 Handlat lite för Kristallmiddagen, eller för att fira vår 15 års dag 😉 Inte riktigt läge för att åka och fira det på något “roligare” sätt… alla planerna har ju liksom skitit sig lite… 😉
18.47 Hemma och vi har packat upp och fixat lite hemma innan vi börjar på middagen. Vi passade på att bädda om innan vi blev för trötta ikväll. Maxen gnussade in dem som vanligt 😉
19.23 Tog en kvälls drink och insikt 2! Vi inser att vi inte kommer orka någon trerätters middag idag, och tänker oss något lättare, men först tog vi något gott att dricka med is, men migränen kom tillbaka och jag inser att det nog inte är så att det inte är helt bra med mig tyvärr… Så det blir nog tyvärr dagens sista bild, det kommer nog inte hända så mycket här hemma…

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. säger:

  Grattis på bröllopsdagen!

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla!

 2. säger:

  Grattis till Er.

  1. Karoleen säger:

   Tack! <3

 3. säger:

  Så trist med migrän på bröllopsdagen, förstår att det inte blev bättre eftersom din EFIT blev så kort.
  Grattis till bröllopsannandagen istället, ni får fira idag <3

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla, nej, det blev inte så långt. Lyckades dock lägga in några bilder i efterhand men firandet fick vi göra en annan dag!

 4. […] fortsatte vi med matlagningen i köket. Och passade på att äta Kristallmiddagen som inte blev av igår på den riktiga bröllopsdagen! När vi lagar mat tar vi ju ofta något att dricka och Adde tog sig […]

Kommentarer är stängda.