Semester 2023

Semester 2023 dag 25

Go’ frukost! Ciabattabröd och 4 olika go’mackor! Den första hade chilibrie och en chilisalami och fikonmarmelad (för mig). Nomnomnom! En med sallad, konjaksmedvurst och prästost. En med leverpastej med Bringgurka och den sista med prästost och paprika! Nomnomnom, mackbuffé, bästa typen av macka! Och frukosten åts framflr radiosporten och kvartsfinalen i fotbolls-vm. Sverige mot Spanien och tyvärr hick det inte vägen idag, trots ett väldigt bra svenskt spel!

Sen gjorde vi hemarbete resten av dagen bla gräsklippning och kanttrimning. Storträdgård, lång tid att klippa 😉

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Åh fix med gräsmattan känns som något många fått göra på senaste tiden. Men det regnar ju sådana kopiösa mängder så det förstår man ju.

Kommentarer är stängda.