Semester 2023

Semester 2023 dag 10

Dagen började sent, lång sovmorgon sååå skönt men därefter en ordentlig långpromenad med Adde och Max. Därefter åt vi frukost, leverpastej och skatten! Så jävla gott! Gillar inte lever egentligen, men leverpastej älskar jag. Och med Kinda gurka är det grymt gott!

Sen gick dagen i ett, vi fixade bland annat mitt smyckesskåp som jag märkte hade fått sig en smäll och vi funderade på om spegeln skulle ramla ut och det vill vi ju inte. Sen rotade vi runt i källaren och tömde och ”slängde” en massa junk. Hittade dock en lampskärm som jag tänker mig använda till gästrummet, blir prima! Man har resurser i källaren tydligen 😉

Vi fixade deklaration för föreningen och Adde körde lite bokföring. Jag inredde om i vardagsrummet och fixade undan en massa göjs i sovrummet. Adde meckade vidare med storsläpan då det var någon inkoppling var kvar för att allt skulle bli klart. Och sen en massa annat småskit som behövde göras.

Ismaskinen gick varm hela dagen och jag testade den ena Lemonaden efter den andra. Så himla gott med lemonad just nu.

Till kvällen, efter en kvällsprommis åt vi varsin Räkmacka! Så sjukt gott, en repris av Räkmackesommaren kanske inte vore så tokigt. Ett besök till Grännaberget blir det så klart när Hansson kommer hem igen, men tills dess kanske vi ska ta ett besök till Välö. Får planera lite.

Du kanske också gillar…