Semester 2023

Semester 2023 dag 30

Sista söndagen innan semestern är slut. Ångesten är enorm, men mest för att vädret har gjort mig helt deprimerad och nere. Jag känner mig inte utvilad utan bara irriterad, ångestfylld och irriterad. Men men det blir nog bättre… nån gång…

Vaknade ganska tidigt och Adde hade sovit dåligt så jag tog ut Maxen på en tur medan A sov en stund till. Sen blev det frukost för bullen och Espresso för oss.

För vi skulle träffa Hansson och käka frukost på McDonalds! Vi tänkte att det kunde kanske sänka ångesten lite… Så vi svirade in på McD Toneby strax innan frukosten ”stängde” och åt länge medan vi skrattade loss eftersom en av gästerna intill oss var väldigt märklig.

Sen åkte vi hemåt och det blev en planering och förberedelsedag. Jag bakade bröd för kommande frukostar, lagade Chili Con Carne, Tortellini med svarta oliver och ost samt Sparrispasta med bacon och räkor till kommande matlådor. Superbra att fixa ett gäng som vi kan ha i kylen och frysen. Sen skulle det tvättas och städas också. Lika bra att få det gjort!

Och städningen innefattade att fortsätta med korgen för vår AirFryer. Den är så solkig, men idag testade jag med kokande vatten och diskmaskinstablett! Fungerade mycket bättre än tidigare, men fick köra det 3 gånger innan jag var nöjd samt lite skrubbning. Suck, påminnelse till mig själv, se till att diska ur korgen varje gång! Dumbass!

Du kanske också gillar…