Semester 2023

Semester 2023 dag 29

Egentligen är semestern slut nu! Tragiskt! Men det är fortfarande helg innan arbetsveckan. Ångesten kommer krypande och besvikelsen över en bortregnad semester är total. Men det går inte att göra något åt det just nu…

I morse blev det pannkakor efter morgonpromenaden! Det är lycka det! =)

Vi gjorde kanske inte så mycket, jag vilade en hel del under dagen och bara plockade lite med pusslet och tvättade och fixade inför att börja jobba igen. Och lite inför kvällen också, då vi skulle till Familjen J-skog och på Kräftskiva! Mys!

Vi rullade mot Norrköping och knackade på vid 18-snåret. Där välkomnades vi av AJ och JJ och barnen men också M & C som vi lärt känna under fester och middagar hos familjen J-Skog. Killarna skulle laga kvällens mat och medan Adde och M hackade och fixade inför Paella, så stekte AJ popkorn och bröd till förrätten på födelsedags-Murrikan! Titta bara så härligt det ser ut!

Popkornen var kryddade med smör och sriracha och brödskivorna toppades med en tomat och fetaoströra! Mycket gott! Måste göra liknande hemma på min stekhäll!

Sally var med överallt! Sötnosen vallade och vaktade och hjälpte till om någon spillde något 😉

Uterummet hade dekorerats med Kräftskivetillbehören, så klart! JJ kan ju det där med att göra allt mysigt!

Vi hade köpt ett paket med både Kräftor och kräftstjärtar, men jag tror att kräftorna har blivit mycket mycket mindre än förr i tiden! Men titta så fina de är!

Vi stog ute och njöt runt Murrikan och det var faktiskt uppehåll! Hör och häpna!

Paellan lagades helt och hållet på Murrikan! Imponerande faktiskt! Och när paellan stekts klart var det dags att äta. Vilken härlig färg!

Vi satt i uterummet länge och njöt av god mat och dryck och trevligt sällskap! Och eftersom det börjat mörkna tändes det även levande ljus!

De som ville tog snapsar, Viol eller Lakrits, gott! Jag skulle köra så det var inte för mig, men gott och vackert! =) För övrigt ska jag köpa dessa små hem, för de var grymt goda!

Efterrätten serverades i perfekta små kräftglas! Vaniljpannacotta med mosade hallon! Mums!

Vilken härlig kväll, tack familjen J och gäster! ❤️