EFIT

EFIT 2023-09-05

Tisdag och septembers första EFIT. Dags att fotografera ett foto i timmen! Häng med vet ja…

05.30 Livets dryck! Klockan ringer 05.30 och jag gör mig i ordning, packar väskan och “brygger” kaffe till min termosmugg. Idag är jag trött men det ska vi nog få ordning på.
06.15 På väg till jobbet! Vilken vacker morgon, solen är på väg upp och jag har åkt hela vägen från byn till 34:an utan att sätta igång något att lyssna på. Då vet man att jag är helt hänförd av något…. Gyllene, lite smådimmigt och vackert överallt!
07.32 Hard Work, Work!
08.58 Frukost! Om jag ska vara ärlig är det frukost nummer 2, vid halv sju tog jag lite yoghurt och nu blir det Finn Crisp och äggröra. Nomnomnom! Älskar detta, och förstår inte varför jag inte äter det varje dag. Det är mättande och riktigt gott!
09.56 Solskenspaus! Tog med mig en kaffekopp och satte mig en stund i solen. Händer inte ofta men det är ju så energigivande.
10.36 Älskar mina nya Urbanista poddar! Ljudet är grymt, och säga vad man vill med Apples iPods är bara dyra… Lyssnar på poddar och jobbar vidare…
11.47 Lunch! Tortellini med en god ostsås och oliver. Den är god, men jag börjar tröttna lite på denna maten nu, har ätit tre lådor, men inte efter varandra för det skulle jag inte fixa. Mums!
12.18 Tillbaks på arbetsplatsen med kaffe! Vi fortsätter jobba och köra på en stund till…
13.47 Little boxed on the hill top, little boxes made of tickey-tackey… Tänker alltid på den songen när jag är i denna schemavy.
14.18 Rullar hemåt i det magiska vädret! Blev tröttare än tröttast och orkade inte börja med något nytt.
15.05 Hemma hos mina killar! Jag lägger mig i solstolen med en bok och får med mig pälsbollen ut, i alla fall en liten stund innan han tröttnar på värmen.
17.21 På Specsavers för att fixa terminalglasögon! Var på Optikerbesök i helgen och de sa att min syn hade försämrats och jag var tvungen att fixa terminalglasögon för att bespara ögonen lite ”stress”.
18.32 Shoppar lite! Var inne på Kappahl och hittade en superfin smaragdgrön tröja, min nya favoritfärg på kläder. Men den var tjock och det kändes helt fel. Sen gick jag till Flying Tiger och Normal. Alltid något kul att shoppa där. Fast inte idag… 😩
19.47 Rullar hemåt mot solnedgången… Ett snabbstopp på Willys innan jag åkte hem, men nu är jag snart hemma och har med mig middag hem.
20.15 Sushi! Länge sedan nu, men ack så gott det är. Jasmintet är uppvärmt och nu är det dags att njuta.

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

  1. säger:

    Konstaterar att de där närbilderna man tar (även jag!) inte alltid blir så aptitliga i stort format på datorn … utom sushin förstås! Mums!

    1. Karoleen säger:

      Sant! Inte lätt att tänka på allt =(

  2. […] som jag skulle vilja göra Billas Skördemarknad och några loppisar! Sen vill jag fortsätta läsa The Butcher and the Wren som jag började med i […]

Kommentarer är stängda.