Veckans bilder

Veckans bilder 2023 v37

Återinför ett av mina favoritinlägg igen… Veckans bilder! Det var nåt år sedan sist men jag har saknar inläggen, då jag får gå genom veckans bilder och händelser och reflektera och minnas! Mysigt tycker jag, hoppas ni också gillar’t!

Har börjat laga mycket mat igen, väldigt trevligt! Och först ut blev denna Innanlår av nästgårdskossa som fick gå “low and slow” i ugnen. Serverat med potatisgratäng och en gräddsås på skyn från köttet. Mycket smaskigt!

En vacker morgon på bög in till jobbet, det har precis ljusnat när jag åker in och det är så fint att man häpnar på morgon!

Hittar små anteckningar från Hansson i mina anteckningsböcker. Alltid lika kul 😉

Svagt Norrsken i veckan! Väldigt svagt!

Ytterligare en vacker morgon, denna gång med dimma på bland annat Deer Straight!

Lunch med Cabe, PP, Jojo och Virvelvind på I-husets Matloft. Blev en Flipper från Flott, mycket gott! Hämtade samtidigt ut mina nya terminalglasögon.

En Laksa med kyckling till middag en kväll! Så gott! En riktig favorit från Malaysia!

Kylan börjar smyga sig på, 7 grader när vi skulle ta ut Maxen på morgonprommis i veckan.

Ute på årets kanske sista uteserverings-AW i veckan. Härligt väder och fortfarande värme i luften! Mycket trevligt!

Tilltugg till middagen i lördags, när Hansson kom ut lite spontant och hjälpte Adde fixa åkgräsklipparen, efter att Adde och jag vart inne i stan, vid återvinningen, hämtade två “Too Good To Go”-påsar och fyllde på i kiosken på jobbet. Tre olika sorters crostini, brie och lökrelish, brie med balsamico-sirap och habaneroost med svart oliv.

Och till middag blev det habaneromarinerade kycklingfiléer, klyftpotatis, tahina och gräddsås.

Blev också provsmakning från Cloetta i veckan! Hemlisar, hemlisar på gång 😉

Och så en gammal goding som vi lagade väldigt ofta förr, Medelhavskyckling med soltorkade tomater, rödlök, citron, svarta oliver och vitlök! Mycket smaskigt!

Du kanske också gillar…