Smartson

Smartson: Fotokalender från Önskefoto

“Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.”

I samarbete med Smartson och Önskefoto.

Jag tycker att fotokalendrar är en utmärkt present eller julklapp och gör minst en varje år. Min mamma kräver en i julklapp så där har jag ju inget val 😉 Och i år så fick jag i samarbete med Smartson göra en Fotokalender och jag väljer alltid bilder från gångna året. Denna är lite av en överaskningspresent så jag vill inte lägga upp för mycket bilder från den, men omslaget ser ni ovan. Visst är den supersöt <3

Det som är så bra med Önskefotos kalender är att dels kan man göra egna “dagar” och noteringar, som denna superviktiga födelsedag dels kan får man information om kvalitet på bilden du valt inte kommer bli så bra. Nedan ser ni ett ex på en bild som jag fick info om kanske inte kommer bli så “bra”, men jag måste säga att jag är positivt överraskad – bilden är lite gryning absolut, men det är taget med en mobilkamera i mörkret och jag tycker att känslan i bilden är så himla mysig.

Kalendern går att beställa som vilken storlek man helst önskar och vilken som helst orientering. Massor med olika val att göra. Och den görs alltid med riktigt bra papper. Och det går till och med att betala extra för bättre papper om man så önskar. Så, är detta en bra produkt? Ja, det är därför jag alltid väljer Önskefoto när jag ska göra Julens finaste fotokalender! =)

Vill ni testa Önskefotos kalender till kort? Använd koden SMARTJUL40 så får ni 40% rabatt på fotokalendrar och kort, t.o.m. 11 december.

#smartson #önskefoto #kalendertest2023 #juklappstips 

Du kanske också gillar…