X-mas

Juldagen 2023

Juldagsmorgonen och vi vaknade hemma hos mamma och pappa, Wilderbeast åkte vidare till Karlstad för att fira med Mira med familj. Det blev frukost med Tomtegröt (risgrynsgröt) för dem som ville ha det och hembakt bröd till oss andra 😉 Våga vägra Tomtegröt 😉

Resten av dagen spelade vi spel! Jag fick Smart10 i julklapp och det var en ny favorit, det kommer vi spela massor – både jag och Adde gillade det skarpt! Ska kolla vilka fler kort man kan köpa, för detta kan bli en given klassiker. Sen spelade vi också När Då Då som också är underbart. Många skratt och mycket retande 😉 Samtidigt fixade vi med mammas nya iWatch!

Eftersom vi åt godis och kakor hela dagen var det inte någon som var hungrig innan vi skulle rulla hemåt. Eftersom vi inte hade någon större ledighet så valde vi att rulla hemåt innan vädret skulle bli bajs igen… Vid 1500 vinkade vi av föräldrarna och tackade för ett mysigt Julfirande för att rulla hemåt i jultrafiken och gula varningen som stundade… Meh…

Vägen var sådär… Det snöade och regnade om vartannat och folk körde som idioter eller segproppar så…

Vi stannade till och handlade lite snabbt på CG och sen hamnade vi hemma i soffan och jag tände direkt en av mina julklappar. På jobbets julklappsspel fick jag den “lilla” ljuslyktan och jag önskade mig de andra storlekarna av föräldrarna. Och dessa är ju såå vackra! Titta bara på det mjuka skenet.

Bullen var såå glad att vara hemma…

Och vi påbörjade vår årliga Jultradition – The Hobbit och The Lord of the Rings-maraton! Den börjades i Kanada för många många år sedan när vi hälsade på Svärföräldrarna. Mys!

Och sen märkte jag att… Ja, alla rockar vi sockarna olika 😉 Tänkte jag skulle visa er mina fina julstrumpor och insåg at jag gått med ena ut och in hela dagen utan att märka det… Jo, jag tackar 😉