Food

Semesterplaneringen 2024

Ikväll fick vi äntligen fira att semesterplaneringen 2024 var klart! Dom senaste 7 åren har det varit mars månads arbetsuppgift och det är något som upptar all vår tid, men utan att egentligen släppa på några andra av arbetsuppgifterna. I år har det dock varit lite ändrat eftersom jag för ett år sen släppte mitt ansvarsområde (som jag haft i 7 år) och därmed fick jag ett annat ansvarsområde och sen dess har jag fått en stor implementering som skulle komma i lås. Så årets semesterplanering var ungefär en 1/5 av tidigare år, otroligt vilken skillnad! Vilket har gjort att ångesten (och mardrömmarna – á la utröstning på Robinsson) har uteblivit 😉 Men fira måste man göra ändå, för det gick vägen även detta året!

PP, Cabe och Jojo och jag hade bestämt träff på Hörnan. Ute spöregnade det så det kändes inte speciellt vårigt, men på Stora Torget hade de ställt fram uteserveringen på torget. Folk satt under infra-lamporna i jackor, mössa och vantar, bara i sverige 😉 Men jag kände ett sug av att sitta där också, nån gång snart!

Och jag började med en Mojito. Givetvis 😉 Var sugen på en daiquari men den fanns inte på menyn, så det fick bli ett säkert kort. Den var väldigt söt, tyvärr… 😞

De andra droppade in och firar man så blir det bubblor – det är sen gammalt! Skål 🥂 ni bästa fina!

Jag beställde en Chip and Ray med cheddarost, chipotlemayo, bbq sås, picklad rödlök, rostad lök och bacon. Pommes och en spicy garlic dipp – Oh my! Riktigt god burgare!

Vi pratade, skrattade och skvallrade oss glada, så många goda skratta 🤭 Och när vi var mätta och belåtna så gick vi vidare till Grand, vårt stammisställe 😉 Ja, eller stans mysigaste lounge, där vi nästan alltid avslutar kvällen. Ikväll var det mycket folk ute och på Grand.

Det beställdes in varsin drink och sen fortsatte skratten… Jag tig en Tommys Margarita med Tequila represado, Cointreau, agavesirap och lime! Mums!

Ni är bäst ❤️ Tack för en fin kväll och även i år fick vi ihop det! Bra jobbat! 🥂

Du kanske också gillar…