EFIT

EFIT 2024-04-14

Välkommen till aprils första EFIT! En ”ledig” söndag utan allt för mycket planer. Häng med vetja!

06.32 Vaknar till! Trött men vaknar till och kan inte somna om.
07.38 Gosar ned skönaste killen i stan! Morgonmys är väldigt mysigt. En småsnusande hund som bara vill ha kärlek är bland det gosigaste man kan hitta.
08.44 Tillbaks från morgonprommisen! Blåser storm med isande vindar. Inte alls härligt ute, men det är bara att ta sig ut så löser sig det mesta…
09.27 Återvinning! Har lastat bilen full med återvinning och rullar in mot stan för att göra lite nytta. Ja, eller några ärenden… Hur kan det bli så mycket kartonger och plast???
10.37 Rullar mot Motala! Har tömt bilen och fixat några smågrejer och nu rullar vi mot Motalatrakten för att titta på träd!
11.32 Sjöutsikt! Inte så tokigt här i Motalatrakten 😉
12.27 Rullar hemåt via Mantorp och hittar en TGTG-påse! Surprise!
13.41 På skytteklubben en snabbis! Betar av ärendena på löpande band. Är förbi kontoret för att fylla på kiosken och hämtar påskrivna protokoll på skytteklubben. Vidare mot nästa…
14.15 Nu rullar vi hemåt! Det blåser fortsatt storm och det ska bli “kul” att se hur illa det har blivit hemmavid. Många nedblåsta träd och trasiga grenar över vägarna överallt.
15.01 Dags att vila nu Matte! Nån har visar tydligt att det faktiskt är dags att vila i soffan. Fara flänga i blåsten behövs faktiskt inte…
16.35 Bröd i massor från TGTG! Fixar mat inför imorgon och plockar undan lite i köket. Vi köpte färdig varmrökt lax som vi ska ha i matlådorna till imorgon. Så jag fixar lite sås och gör iordning frukostmackorna. Skönt att ha det gjort kvällen innan så slipper man göra det på morgonen.
17.57 Planeraren planerar! Fixar planeringen för kommande veckor – Med K & A-magneter för kontorsjobbsdagarna för nästa vecka och diverse kommande födelsedagar. Hejja hejja!
18.37 KAKA – eller ja, inte kaka, toskasemla 😉 Aldrig hört talas om innan men fick med det i TGTG-påsen och den var verkligen jättegod! Men otroligt mäktig – Toskabulle med vaniljkräm och nån smaksatt grädde (svårt att veta vad den var smaksatt med, det var vanilj men kändes som något mer).

Sen blir det nog inte så mycket mer denna dagen – eller ja, vi kommer sitta i soffan och titta på nya FallOut-serien! Tack för att ni hängde med mig idag <3

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. säger:

  Kikar in på din dag. Blir nyfiken på vad en TGTG-påse är?

  1. Karoleen säger:

   To Go To Go – det är en app där man kan köpa överaskningspåsar från olika ställen, restauranger, café, butiker osv där de lägger ner varor för ett visst värde men du får köpa det för en bråkdel av priset. Supersmidigt, kolla in appen vet ja =)

 2. Kollar in din EFIT. Blev nyfiken på vad en TGTG påse är, men ser svaret ovan. Jag funderade på att gå med i en pistolskytteklubb när jag var yngre, men det blev aldrig så. Hoppas du får en bra måndag.

 3. säger:

  Toscasemla … Den var ny och såg onekligen helt överväldigande ut. Å andra sidan hade du gjort så mycket grejer att det kanske fanns plats för den ändå.

  1. Karoleen säger:

   Mmmm…. Jo, så är det ju =)

Kommentarer är stängda.