Allmänt

Valborg 2024

Valborg! Lite lugnare Valborg numera om man jämför med min studietid i Uppsala. Inga champagnefrukostar, forsränning på Fyrisån eller enorma utomhus fester vid Ekonomikum eller i Carolina-backen hela dagen och natten längre… mer än bara härliga minnen 🤣 Eftersom Max fyller år på Valborg och i år fyllde 10 år, så brukar vi bara äta något gott och oftast är det en av de första sitta-ute kvällarna på året. Även så i år…

Förrättsavokadona ville inte samarbeta så det fick bli en plan B. Hittade några krustader i skafferiet och toppade dom med en räkröra med dill och rom. Enkelt och gott!

Vi korkade upp en Amarone från Luigi Righetti och drack det till ett par skivor oxfilé (stekt rare), potatisgratäng och smörstekta sugarsnaps och svamp till Adde. Riktigt fint kött och perfekt stekt!

Vi försökte som vanligt ta Maxs ”födelsedagsbild” men han vägrar titta på oss så fort vi försöker… Han tittar bort vad vi än lockar med… Skithunden! 🤣

Stora killen! ❤️ Sen hade vi tänkt att äta ostar till efterrätt men vi var för mätta och det fick helt enkelt bli en ganska lugn och mysig kväll!

Glad Valborg! ❤️

Du kanske också gillar…