Buzzador

Melitta® BellaCrema® Espresso

”I samarbete med @melittasverige och Buzzador”.

-Buzzador

Kaffe – Livets dryck! Jag fick testa BellaCrema Intenso från Melitta igen och jag måste säga att denna gången tycker jag att den är mycket godare. Vet inte om de har gjort någon förändring på rostningsprocessen men den är inte lika skarp och bitter som förra gången.

BellaCrema Intenso är en Espresso som rostas av fint komponerade 100 % Arabica-bönor, med en styrka på 4 av 5, rostningsgrad på 4 av 5 samt syra på 2 av 5. Rostningen ger BellaCrema® Intenso en stark och kraftfull smak med en fyllig arom. Och bönorna är certifierade av Rainforest Alliance, som bidrar till en bättre värld, med hållbart jordbruk, skydd av miljön samt skapar bättre levnadsvillkor för arbetarna, deras familjer och samhälle. Win-win och väldigt viktigt för oss i väst att tänka på när vi väljer vårt kaffe!

Vi testade ren espresso/doppio, latte, lungo, macchiato och en iskaffe! Mycket gott i alla typer!

Och det blir en mycket vacker och krämig crema på kaffet, och säga vad man vill, det är kanske snobbigt men ack så gott!

 #melittabuzz2024 #melitta #melittasverige #coffee #coffeelovers #bellacrema #barista #espresso #kaffenjutning #buzzador

Du kanske också gillar…