Food

Paketet från Baka.se

I vårans öppnade bakportalen Baka.se i beta version och några personer fick möjligheten att hjälpa till och göra portalen bättre. Det feedbackades och det tipsades och framförallt så lades det till en massa recept. Som tack för detta så fick man ett bakpaket från Dr. Oetker.

Paketet innehöll massor med trevligheter som jag bara längtar efter att få testa. I paketet låg det bakpulver, Dekorationsblommor, Solgult strössel med smak av citrus, Vaniljarom, Gelatin Pulver, Chokladhjärtan, Jästblandning, Bikarbonat, Muffinsformar, Vaniljstång, Princess Lillifee Jordgubbsmuffins och en söt bärpåse med baka.se loggan.

Tack så mycket baka.se och Dr Oetker!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, klick on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…