Design, Me, Recipe

Whiteboard

Vi har skaffat en enorm whiteboard som vi skriver upp alla våra små att-göra-projekt på. Den är ungefär 1,50 m * 1,20 m och vi är helt lyriska över den.

Vi använder oss av 4 färger av pennor, svart för sånt som vi måste göra men det är inte prioriterat på något sätt, blått är något vi måste ha klart innan vi har kräftskiva i slutet på september, rött är prio 1 som behövs fixas den helgen eller den veckan och grönt som är klart.

Listan känns jättelång och den blir längre och längre varje dag, för vi kommer på mer och mer som vi vill göra. Nu är den alltså 2 1/2 kolumner lång, som pilarna.

Men som ni ser så är det mestadels blått och grönt just då. Nu har det ju gått 1 vecka sen den där bilden så det är många saker som har ändrat färg men man får ju en liten överblick i alla fall.

Man får en liten överblick över det som man ska göra. Det finns ju lite olika idéer när det kommer till listor, vissa säger att det blir för överväldigande med en lista och andra säger att man får en överblick. Vet inte hur det funkar för er, men för oss så ger det oss hopp och ger oss en överblick över vad som ska göras.

Du kanske också gillar…