Food, Recipe

Pizzapasta

I måndags åt vi något som faktiskt var riktigt gott. Jag tänkte att man skulle kunna göra en pastasås som smakar lite som en Capricciosa special. Det tyckte jag lät riktigt gott.
Koka valfri pasta enligt anvisningarna. Hacka lök ganska smått och fräs i lite stekfett. Hacka bacon och färska champinjoner och fräs tillsammans med löken. När löken är genomskinlig samt bacon och champinjonerna stekta, tillsätt crème fraiche och matlagningsgrädde. Låt koka ihop. Krydda med valfria kryddor, men ett måste är oregano, basilika, salt och peppar. Om du använder färska eller tinade räkor, tillsätt dem i såsen när du häller av pastan. Om du använder frysta räkor, tillsätt dem när det är ca 1 ½ min kvar på pasta tiden.

Servera med parmesanost och lite färsk malen svartpeppar. Om du har lust kan du även ha i en liten sked tomatpuré för att få lite tomatsåskänsla. Jättegott!!!

Du kanske också gillar…