Höllviken 2019

Höllviken dag 8

22 juli 2019

Måndag igen, och vi påbörjar vår andra vecka i Skåne. Gått fort och vi har haft det superbra! Men det är ju tack vare att jag har kunnat jobba på distans (Tack PP ❤️) det har verkligen underlättat då jag skulle ha kreverat av understimulans annars! ? Inget ont om Falsterbo kursgård eller Höllviken men jag vet inte vad jag skulle ha gjort med Max hela dagarna om jag inte jobbade. Det går ju inte att ligga på stranden hela dagen vilket jag absolut kunde ha tänkt mig , eller promenera hela dagarna som Max kunde ha tänkt sig. Så att han kan ligga och sova eller vila, vara sig själv medan jag jobbar i rummet är guld!

Idag körde vi på den vanliga rutinen igen… A tar ut Max på morgonprommis och jag fixar Uppföljning och frukost. Sen sticker A iväg på frukosten och jag ger M frukost innan jag själv går vig vid 0800. I morse fick vi också möjlighet att byta sängkläder så vi bytte lite snabbt i morse och bäddade rent. 5 sekunder senare…

Jobb, jobb, jobb…

Frukost med en liten variation, rostbröd idag!

Vaknade med ont i halsen idag så det får bli lite Fis-Hermans-kur…

M är lite gnällig på förmiddagen men det är ju då som han är mest söt…

Pratar med PP i telefon, hon är tillbaka från sin semester och hon får rapporter på vad som har hänt och vad som är nytt! Pratar länge, kul att ha henne tillbaka på jobbet men liiite knasigt att vi nu är tre på avdelningen som alla sitter på olika orter, Borlänge, Linköping och Höllviken ? Adde tittar in lite snabbt med förmiddagsfika, sötnos! Älskar ju bullar!

Fortsätter med jobbet och tar en hel del möten och telefonsamtal. Och vid halv tolv var det dags att ta en prommis med vilden. Idag blev det en tur längst med havet, Love it!

Träffar A vid lektionssalen och vi lämnar M vid rummet innan vi går och äter lunch. Det bjuds på Pytt-i-panna med rödbetor och stekt ägg eller Sojabiffar med zucchinisallad & yoghurt/ingefärsdipp. Och sen veckans pasta är Kyckling i svampsås med grand padano. Det fick bli pasta för min del och Pytt till Adde. Ingen hit idag tyvärr ?

Sen fortsatte eftermiddagen. A börjar ju 13 igen och han hann med en gosstund med Max medan jag jobbade vidare. Bra att hinna med några micro-kel-pauser ? Bra att M är så lugn och kan slappna av här, trots att det är mycket ljud han inte är van vid.

Tar kväll lagom till att Adde öppnar dörren. Känns som att jag eventuellt har feber. Eller så är det bara varmt! Tar en prommis med Adde och Max innan maten och hittar ett Pepparkakshus ❤️

En av de sakerna som har varit lite svårt gällande maten här är att middagarna aldrig utannonseras, så det är lite svårt att veta vad det är man äter. Lunchmeny finns både i restaurangen och på nätet men middagen är ett mysterium. Ibland vet man ju vad det är med idag var det lite svårt att veta. Men någon sorts panerad biff med svampsås. Gott men det hade varit kul att veta om det var biff, fläsk, vilt… ja, skulle till och med kunna varit vegetariskt antar jag…

Regnet kommer efter middagen, eller rättare sagt fortsätter efter middagsuppehållet. Adde har kvällslektion och jag tar bilen till affären för att proviantera lite. Blir dyngsur men va fan det kan det vara värt ibland ?

Sen stannar blir det till att vila på rummet med lite godis resten av kvällen. Febern vill inte ge med sig och jag känner mig sliten och trött.

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. […] dag 4 – Höllviken dag 5 – Höllviken dag 6 – Höllviken dag 7 – Höllviken dag 8 – Höllviken dag 9 – Höllviken dag 10 – Höllviken dag 11 – Höllviken […]

  2. […] dag 5 – Höllviken dag 6 – Höllviken dag 7 – Höllviken dag 8 – Höllviken dag 9 – Höllviken dag 10 – Höllviken dag 11 […]

Kommentarer är stängda.