Höllviken 2019

Höllviken dag 9

23 juli 2019

Regnet fortsätter och temperaturerna är skönt och svalt. Dock lite kvavt ibland. Men idag känns det skönt, i alla fall på väg och från frukosten. Variation vid frukost börjar bli lite svårt men jag försöker ??

Grått idag…

Jobbar och idag har jag många Skypemöten under dagen och sen en hel del jobb att se till att fixa under dagen. Max börjar nog tröttna lite på att inte ha friheten han har hemma att vara i olika rum, gå iväg eller ut på bron. Han piper en del och jag försöker engagera honom samtidigt som jag jobbar… det gick sådär…

Det här blicken betyder “Matte, du är skittråkig, jag vill gå ut istället” och efter mötena så får jag ta ett break och gå med Max.

Ute skiner solen och idag blir det en tur runt Ljunghusen. Älskar bostadsområdena härikring, så galna!

En en timmes prommis har blivit standard kring lunch och det känns bra att röra på sig lite… Utmed halvstora gatan utanför Kursgården finns detta knasiga hus, som jag antar är några sorts lägenheter men vet inte riktigt…

Älskade viken!

Möter Adde för lunch och dagens blev Lasagne med lax och spenat toppad med räkor. Sjukt gott! Detta tror jag var Kursgårdens godaste mat än så länge! Mums!

Optimering av schema och jag passar på att ge Max det han behöver, då han ibland bara vill ha någon som sitter bredvid och vaktar medan an sover. Flockbeteende till tusen i denna lilla knäppis.

Mys kille!

Till middag serverades någon sort kött med pepparrotssås, lunchkorv(?) och pasta. Jag körde nån sorts kombi med korv och pepparrotssås. Vi sitter i solen och njuter av att det fläktar och ser ut över vattnet med Addes kursare.

Sen tog vi en långtur med Max efter maten. Jag hittar en grön växt som jag tyckte var så fin, och som jag fick hjälp av Svärmor att veta vad det är, Lagerhägg. Kanske kan bli bra i trädgården.

Det blir en kväll i solen på “uteplatsen” utanför rummet och vi njuter av att det inte är för varmt och det fläktar en hel del!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] dag 5 – Höllviken dag 6 – Höllviken dag 7 – Höllviken dag 8 – Höllviken dag 9 – Höllviken dag 10 – Höllviken dag 11 – Höllviken dag 12 […]

Kommentarer är stängda.