Höllviken 2019

Höllviken 2019

Vecka 29-30 var Adde, jag och Max på äventyr! Vi lämnade vår trygga plats och spenderade två veckor i Höllviken i Skåne.

Höllviken är både viken samt landtungan som “håller ihop” fastlandet med Falsterbo och Skanör som ligger strax söder om Malmö. Vi bodde på Falsterbo kursgård som ligger väldigt fint på norra sidan av Höllviken.

Jag skrivit ett inlägg om dagen på vårt äventyr och jag tänkte att jag skulle publicera inläggen allt eftersom i ordning så ni också får ta del av vårt roliga äventyr och anledningen till vi var iväg. Länkarna nedan kommer aktiveras allt eftersom jag publicerar inläggen.

Höllviken dag 1Höllviken dag 2 – Höllviken dag 3 – Höllviken dag 4 – Höllviken dag 5 – Höllviken dag 6 – Höllviken dag 7 – Höllviken dag 8 – Höllviken dag 9 – Höllviken dag 10 – Höllviken dag 11 – Höllviken dag 12 – Höllviken dag 13 – Höllviken dag 14

Du kanske också gillar…