OakNose

Fredagskväll

Jag hade sån tur igår när jag kollade på FB – hittade ett vitrinskåp som jag tidigare har kikat på hos Ellos men för väldigt mycket mindre pengar, Ellos Home Skåp Viktoria fast svart. Sen hade jag ännu mer tur för jag var först på bollen och bestämde en tid med säljaren under fredagskvällen. Att jag lyckades ha ytterligare tur i att Hansson kunde tänka sig hjälpa oss bära skåpet, ja, jag borde ha köpt en trisslott 😉

Sagt och gjort så hämtade vi Hansson efter jobbet, (som förövrigt alltid är så himla snäll och hjälper oss, en riktigt vän <3) och åkte mot Ullstämma och träffade de supertrevliga säljarna i sitt väldigt fina hus! Skåpet var precis lika snyggt som jag tänkt! Killarna lastade på och sen åkte vi hemåt för att möblera om lite och äta lite mat.

Jag började tömma skåpen, både det andra svarta vitrinskåpet samt Detolfskåpen (nån som vill ha dem???) och ställde glas, porslin och allt annat överallt i vardagsrummet och köket. Det kan vara så att jag insåg att jag har ett problem, jag kan vara porslinsberoende! Sen flyttade killarna Detolfskåpen, och flyttade bort stora vitrinskåpet och flyttade det till andra sidan av matbordet och ställde de nya skåpet på plats. Rummet blev större tycker jag, det gjorde väldigt stor skillnad i intrycket av rummet. Nice!

Några av glasen som skulle diskas ur och flyttas till det nya skåpet. Jag gjorde mig av med vissa saker som vi aldrig använder/inte tycker om längre.
Älskar mina uppläggningsfat och skålar, jag tycker det är så fint att lägga upp maten vackert på vackert porslin. Men, detta är inte ens hälften av det jag har =(
Till middag blev det lite upphottade korvar med bröd, som jag gått och suktat efter i några veckor. Briochebröd, ost- och baconkorv, lökringar, sötpotatispommes och såser. Mumsigt! Kanske inte det lyxigaste att buda på när man tackar för hjälpen men jag vet att Hansson också gillar korv 😉 Iofs mest Bullens! =)
Efter maten satte vi oss i soffan med varsin drink, testade en Spritz-mix från Schwepps, men det var inte min grej, nä tyvärr! Adde med de skitiga brallorna 😉 och Max hade skönaste stilen! En riktigt kul kväll, som kan ha slutat med att jag låg och snarkade i soffan =) Haha, inte lätt!

Ska fixa någon bra bild på skåpen när jag kan, det blev riktigt bra om jag får säga det själv! Älskar mitt nya skåp! <3

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Hej, av någon anledning är det omöjligt för mig att komma in på vissa av dina sidor. Kommer in på hemsidan, men när jag klickar vidare till fem-en-fredag får jag ingen kontakt meddelas mig. Inte heller kommer jag in på kontakt-sidan där jag tänkt meddela dig detta. Nu kom jag in på ett äldre inlägg, o kan framför detta problem. Det var likadant förra veckan. Vet inte om du på antalet kommentarer kan se om andra kan komma in på bloggen eller om de också har problem. Trevlig fortsättning på helgen

    1. Karoleen säger:

      Så konstigt! Jag måste kolla det =( Tack för att du kommenterar ändå <3

Kommentarer är stängda.