Blog

Fem en fredag v45: Räknetal

Hej Hopp! Fredag och jag är tröttare än tröttast, med det är ju trots allt fredag så det är ju bara tacka och ta emot och hoppas att man överlever dagen 😉 Inte svårt när, man kör in med en sån här vacker soluppgång, fredag är den absolut bästa dagen i veckan, vi kör Fem en Fredag här på bloggen, vi har frukost på kontoret, en lugn helg planerad och man har HELA helgen framför sig. Älsk på det!

Veckans Fem en Fredag hos ElisaMatilda har temat Räknetal och det kan vara lite roligt med en lite mer kort och koncis Fem en fredag =) Eller förresten vi får väl se, se sista två frågorna är nog lite mer att fundera genom.

1. Nämn fem av dina käraste ägodelar? Utan inbördes ordning – Min kamera – Canon G7X, min vigselring, Teddy – min nallebjörn som jag fick när jag var en månad gammal, ett vackert halssmycke med en vacker blå sten jag fick av Adde när vi bara träffats en kort period och mina AirPods som alltid sitter i mina öron.

2. Vad är fyra saker du har gjort den här veckan? Jobbat på kontoret, sovit, haft problem med astman och ätit halvfabrikat (har varit en riktigt dålig laga-“riktig mat”-vecka.

3. Vilka är dina tre senaste telefonsamtal? Adde, Wilderbeast, Mamma.

4. Vilka två val velar du mellan? Vad blir det för middag idag? Något hemlagat typ plock eller något köpegott som i Sushi eller Subways 😉

5. Vad är en sak du aldrig kommer glömma? Oj, det är nog ganska mycket som jag inte kommer glömma, jag har ett väldigt bra minne. Men något jag aldrig kommer glömma känslan jag hade när jag tog studenten, när vi hade klättrat upp och stod på Giza Pyramiden i Kairo. Känslan med hela världen och livet framför en. Det var en fantastisk känsla!

Du kanske också gillar…

18 kommentarer

 1. jo, utan kamera vill man ju inte vara… spara bra minnen.

  1. Karoleen säger:

   Nej precis! Kamera är livet! 😉

 2. Men wow, vilken häftig upplevelse! Den förstår jag att du inte kommer kunna glömma!

  1. Karoleen säger:

   Tack, ja det var det.

 3. säger:

  Ja, det måste ha varit en häftig upplevelse när ni satt där tillsammans, och hade hela livet framför er. För övrigt skulle jag välja sushin. Det ÄR ju så gott! Ha en bra helg!

  1. Karoleen säger:

   Visst, tack detsamma!

 4. Kameran i mobilen blir den jag använder mest. Och om saker att inte glömma – nu kom jag att tänka på hur det var att stå på kinesiska muren! När min mamma levde talades vi vid i telefon så gott som varje dag. Under lång tid efter hennes död kom jag på mig med att vara på väg att ringa henne igen, som vanligt …

  1. Karoleen säger:

   Visst är det så, det är något jag fick lära mig när jag gick en fotograferingskurs, “bästa kameran är den du har med dig”! Så mobilkameran är perfekt eftersom man alltid har den med sig. Kinesiska muren har jag tyvärr inte fått besöka, men det verkar väldigt häftigt!

 5. Har haft nån liknande upplevelse också. Ja, herregud, så mycket som jag har hunnit att uppleva.
  Trevlig afton!

  1. Karoleen säger:

   Underbart när man har något så där speciellt ögonblick!

 6. Kameran är något som ger oss minnen i bildform – även mobilkameran fungerar för oss som inte är så bra fotografer 🙂 Så jag förstår att det är en kär ägodel. Giza pyramiderna, oj vad pampiga dom är att stå nära, svårt att föreställa sig när man ser bilder – så det förstår jag att det är ett väldigt speciellt minne.
  Ha en fin helg,

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla, detsamma!

 7. säger:

  Wow så nydelige ringer.

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla!

 8. fantastisk studentexamen! kul med en riktig kamera. och så vackra ringar. visst är det något speciellt med fredagar. ha en fin helg!

  1. Karoleen säger:

   Tackar! Visst är det! Ha en fin vecka!

 9. […] Lilian, Bokdamen, BP, Janerik, Kina, Klimakteriehäxan, Hannele, Mrs Calloway, Robert, Susie, Karoleen, Gerd, Hanna, Ejmis, Helen, Debutsky, Evelina, […]

 10. […] Teskedsgumman, Madeleine, Monika, Lilian, Bokdamen, BP, Janerik, Kina, Hannele, Mrs Calloway Susie, Gerd, Ejmis, Helen, Anette, Paula, Tant Augusta, Sara, […]

Kommentarer är stängda.