Adde

Att fira Addes födelsedag 2022

Så blev det helg och familjen skulle samlas för att fira Adde, men tyvärr blev det inte riktigt som det var tänkt. Mamma behövde åka ner till Egypten för att mormor ramlat och slagit i huvudet, Wilderbeast ramlade och korsbandet i knät gick av, och Hansson testade positivt för Corona. Så det blev istället ett litet firande med Svärföräldrarna, och det var jättemysigt!

Vi bakade en egen smörgåstårta och fyllde den med godsaker och dekorerade med mer godsaker. Det är samma gamla vanliga jag alltid gör och jag tycker den blir riktigt god, varför förändra ett vinnande koncept?

Fick hjälp av Svärmor att dekorera och jag gillar machésallad på sidorna, blir vackert!

Till efterrätt blev det (såklart) en Budapestrulle eftersom det är födelsedagsbarnets favorit. Och detta recept har jag använt sen 2012 när jag bakade den första tårtan. Inser att det var innan jag vart nötallergiker för det är hasselnötter överallt på den första tårtan 😉

Tack snällaste Svärföräldrarna för att ni kom och firade med oss! <3 Grattis älskling!

Och tack till Svärmor för att du tar med dig fina blomster att flytta över till vår trädgård =)

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Du får hälsa Adde och gratta i efterskott! Smörgåstårtan ser jättegod ut, men budapestrullen står jag (och min gubbe) över. Vi dricker ju inte kaffe och äter aldrig såna där sötsaker.
    Har idag fått reda på att Molton ska vara här tis-ons-tors nästa vecka och jag längtar redan. Det är så skönt att ha hund igen, även om det bara är en lånehund. Men vi kommer så vansinnigt bra överens och han är så gullig – och längtan efter en hund har funnits så länge nu att det känns som om – det bra – livet återvänt.
    KRAM/Susie

    1. Karoleen säger:

      Han tackar ödmjukast! Jag skulle nog inte överleva utan kaffe, men mitt problem är att jag inte kan sluta dricka det så att jag dricker även dåligt kaffe. Det är onödigt och dumt! Mys med Molton =)

Kommentarer är stängda.