Food

Torsdagsklubben

Idag när jag skulle tvätta håret hann jag precis blöta ner hela mig och håret när duschslangen sprack och skvätte ner halva badrummet. Så det fick bli till att lufttorka det otvättade håret under dagen och åka in till Biltema på kvällen för att handla en ny duschslang. När vi fixat slangen och kollat på några enkla caféstolar på BT så skickade vi en spontanmiddgsförfrågan till Hansson, den tredje medlemmen av Torsdagsklubben. Ville han kanske äta en bit mat med oss?

Vi hann sätta oss på Orhans Krog och precis få vår pizza innan han kom förbi för en öl. Vi lyckades övertala honom att komma trots att han redan ätit middag, bara för att hänga lite. Trevligt! Att han sen råkade köpa en pizza för att tugga lite på (och ha till lunch imorgon) var ju vare sig dumt eller otippat 😉

Salladsbuffé

Orhans råkar vara vårt stammisställe när det kommer till pizza i Linköping. Dels ”rätt” sida av stan, men också för att Orhan och de andra på restaurangen så himla trevliga och härliga. Vi har nästan helt slutat köpa hem pizza, eftersom det aldrig blir bra när det är minst 15 minuter hem, så har vi istället passat på att äta på plats. Och får alltid lysande service och en trevlig pratstund! Snacka om att Orhan har superkoll på sina kunder!

För ett par år sedan pratade vi om att han hade sett mig i Mjärdevi och frågade om jag jobbade på Mitt Företag. Då hade vi precis flyttat dit 😉 Och sen en annan gång reagerade han på att det vara alltid Adde som ringde och jag som plockade upp, och han undrade om det var något som var fel. Det som var skillnaden var att Adde hade börjat jobba i Norrköping och pendlade från Vikingstad. Galet vilken koll han har 😉

Hur som hade jag beställt en Sorrento med champinjoner och Adde en Quatto Stagioni, och Hansson en Orhan special 50/50.

Nomnomnom!

När vi suttit nästan till stängning så var det dags att rulla hemåt. Jag skulle få köra ”hem” Hanssons Sputnik, men hittade inte dragläget på bilen och fick helt enkelt byta med Adde så vi kunde köra hem både Hansson och Sputnik. Jättekul, eller killarna tyckte i alla fall det 😉 Sen rullade vi hemåt, mätta och belåtna, och lite gladare efter en kväll med Torsdagsklubben! ❤️

Du kanske också gillar…