Festivities, Food

4th of July 2022

Smashburgare med pommes

Just nu känns det kanske inte som att USA är så mycket att fira, med efterdyningarna av Roe vs Wade-upphävningen, hur de skötte och fortsätter inte sköta Covid, Trumpen osv, men idag är det trots allt 4th of July! Vi brukar köra nationaldagsfiranden när tid och ork finns, och just USAs är ganska ”lätt”. Värre var det med Marockos t.ex. 😉

2011 firade vi 4th of July i USA, tillsammans med Svärföräldrarna i BoothBay Harbour i Maine. Tyvärr var det dimmigt på kvällen då det blev inga fyrverkerier men det blev trots allt en härligt firande.

Och i år, precis som förra året blev det en riktigt god burgare! Smashburgare på nästgårds kossa, med cheddar och en jalapeñodressing tillsammans med pommes! Ibland blir det bara såå gott! Nomnom! Happy 4th!

Du kanske också gillar…