Blog

Fem en fredag 2022 v33: Sommar 2022

Halloj bloggen! Det var verkligen inte igår! Jag har tagit en oplanerad semester från bloggen, trots att det har hänt massor men jag har helt enkelt inte haft tid p.g.a. olika anledningar, inte haft viljan att dokumentera, velat överraska familjen med saker vi gjort och ibland även bara varit för trött! Min semester har varit bra, jag har fått vila mycket men vi har också fixat massor i huset. Så det känns väldigt skönt. Det finns massor kvar men vi har i alla fall fått saker gjorda. Och vilken sjuk värme vi har haft, helt galet och skönt!

Fanta-rummet är inte så mycket fanta längre….

I måndags började jag jobba igen, så snart har jag jobbat en vecka efter semestern. Det känns galet att det gått så fort, men det är ju så det är när man börjar jobba igen. Allt går så fort! Och idag är det första gången för Fem en fredag på några veckor, vi tar helt enkelt det som en återstart av bloggandet. Veckans tema hos ElisaMatilda är Sommar 2022 – en liten tillbakablick, perfekt ju!

Ett snabbesök till Göteborg för Iron Maiden

1. Vilken upptäckt har du gjort i sommar? Att gå och lägga sig i sängen och vila eller sova på eftermiddagen är väldigt härligt. Speciellt när jag får med mig Adde och Max. Jag sover så gott när jag kan sova en stund på Addes axel!

Vackert på väg till Berg med pappa och Adde!

2. Vilket är ditt för i år hittills skönaste sommarminne? Vet faktiskt inte, har nog inte ett specifikt tillfälle. Sommaren var skön överlag!

Hej då häcken!

3. Vilken är favoritsysslan på sommaren? Ligga och läsa i en solstol! Eller helst i en hängmatta, men en solstol funkar fint också 😉

Sommarens varmaste dag!

4. Hur spenderade du sommaren i år? Med renovering och vila, det må låta som två väldigt skilda saker men det går att kombinera 😉

Sötisen!

5. Hur kliver du in i hösten? Långsamt och motvilligt. Jag vill inte ha höst ännu, jag vill ha mer sol och värme och sommar, men vad jag vill brukar inte vädergudarna bry sig speciellt mycket om.

Vardagsrummet rivs också! Wohoo!

Du kanske också gillar…

11 kommentarer

 1. Skönt att ha lite bloggledigt ibland. Jag har redan jobbat fem veckor efter min semester. Det går galet fort. Tupplura på eftermiddagen är underskattat! Av mig alltså. Hur skönt är det inte att ta en luring mitt på dagen. Blev intresserad av fantarummet, hur såg det ut innan?

  1. Karoleen säger:

   Ja, visst är det. Även om jag saknar det och det egentligen inte är ett tvång så blir det ibland skönt att bara släppa…. Oj, jisses, ja det går fort! Fantarummet kan du se mer av här: https://karoleen.se/?p=38964

 2. Oj så mycket aktivitet med både jobb och reparationer – bravo!
  Vi kan gemensamt hoppas att hösten inte gör sig någon brådska.

  1. Karoleen säger:

   Tackar =) Verkligen, men idag var det 9 grader när jag gick upp så vi får väl se det som att det kanske kommer tidigare än vi tror.

 3. det låter som en utmärkt kombination av renovering och eftermiddagslur. ja, allt går verkligen fort. sommaren försvann men är väl inte alldeles slut än. ser inte framemot höstmörker. än mindre vinter

  1. Karoleen säger:

   Visst! Perfekt faktiskt! Usch nej, halka och mörker kan jag vara utan ett tag till, dock vitt fint snö längtar jag lite till….

 4. säger:

  Det är väl optimalt när man kan kombinera aktivitet och vila. Och att vila på eftermiddagen är helt suveränt, även utan en Adde-axel!

  1. Karoleen säger:

   Visst, jo det går väl ann utan en Adde-axel, men är ack så mycket bättre med. Tar ca 2 minuter att somna då 😉

 5. Violen säger:

  Skönt att kunna unna sig en lite vilopaus på eftermiddagen. Det försöker jag också göra men jag sover aldrig. Vi ska sätta igång att renovera vårt kök så det blir fullt upp (och rörigt) några veckor framåt. Bra att vara utvilad efter en lat, kravlös sommar.
  Trevlig helg!

  1. Karoleen säger:

   Lycka till, hoppas att det går smärtfritt och snabbt!

 6. […] Kenneth, Teskedsgumman, Debutsky, Helen, Ninni, Violen, Susanne, Ejmis, Paula, Gerd, Tant Augusta, Karoleen, Kina, Hanna, Evelina, Janerik, […]

Kommentarer är stängda.