Jobb

Jobbets julfest 2022

Årets julfest gick av stapeln i fredags och som vanligt hade vi det väldigt trevligt. I år var vi nästan fulltaliga och då var vi 19 anmälda! Det hade beställts mat från Östgöta Kök, värmande drycker hade köpts in, julklappar till julklappsspelet funderats fram och ett glatt humör hade fyllt alla! Det gjorde att kvällen blev väldigt rolig! Några bilder knäppte jag under kvällen men mestadels blev det fokus på att umgås med människorna jag spenderar mest tid i världen med och jag ska säga att det är ett tacksamt och härligt gäng! <3 Det är alltid trevligt att umgås i en annan kontext, där man får lära känna människorna bakom rollerna!

Adde och Max kom och hämtade mig och vi susade hem genom en vintrig natt, med -11 minusgrader. Vi trillade in över tröskeln strax innan två. En härlig kväll helt enkelt! <3

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Låter som du hade det jättetrevligt så kul att få fira lite så där. Man mår verkligen bra av att umgås tillsammans en stund och äta gott 🙂

    1. Karoleen säger:

      Ja, visst är det så. Jag hoppas att du har haft en fantastisk Jul!

Kommentarer är stängda.