After work

Sommarfest med jobbet 2023

Då var det dags igen för årliga sommarfesten på jobbet – tidigare fester hittar ni här 2022, 2020, 2019, 2018, 2017 – Härliga kvällar från tidigare år! Som ni säkert läste tidigare så fick vi ju ändra planerna lite pga dubbelbokning. Men hur som hamnade vi hemma hos PP och hennes väldigt härligt vackra hus med pool och härliga umgängesytor! Det blev inte många bilder i år, jag hade det alldeles för trevligt för att komma ihåg det.

Några av tjejerna dök upp hos PP vid 17 för att förbereda inför kvällen och göra i ordning all mat som skulle grillas. Men vi började med ett glas rosé! Kolla bara hur underbart PP bor – härligt!

Sen gick det i ett – folk anlände och det njöts av solskenet, värmen, den kalla drycken och härliga kollegor. Vi har en ny kollega som kom in bra i gänget och vips hade Falcon, gruppens grillmästare med egna verktyg och läderförkläde börjat med grillningen! Strax efter 19 dukades maten fram och vi satte oss till bords. Kolla bara så mycket härligt. Cabe och jag hade fått ansvaret för att handla både mat och dryck och jag tycker nog att vi gjorde riktigt bra. Varierat när det gällde mat och dryck,och ölen som fick påbackning förra året flödade i år! 😉

När maten var uppäten och alla var mätta och belåtna blev det soffhäng! Värmen hade ebbat av lite, så det var inte lika varmt i uterummet men det var skönt att kunna sitta ute vid poolen en stund och bara andas lite fläktande luft. Det intogs kladdkaka med hallon!

Solen sjönk över bygden, men värmen höll i sig trots allt! Vilken härlig kväll! Kollegorna droppade av men några tappra få var kvar och skratten fyllde kvällen och sen natten.

När klockan blivit efter 23 och kvällen blev mörk var det dags för bad i poolen för de tappra! Jag och Cabe avstod men tittade glatt på medan de andra värmde sig i poolen. Alltså, det går inte att beskriva hur härligt det var! Jojjo, Virvelvind, PP, PPs make, Falcon, Cabe, Leffe – ni är grymma! ❤️ Skål på er!

Kvällen slutade med att Adde fick blöta kramar och väldigt viktiga ”råd” från inte helt nykter Jojjo (som gick direkt från poolen till Adde), vi skjutsade hem Virvelvind, Cabe och Leffe och strax innan två ramlade jag i säng. (Har jag världens snällaste make eller vad? ❤️) En riktigt underbar kväll, tack PP för att vi fick våldgästa er, och kan vi boka in nästa års fest redan nu? 😉

Du kanske också gillar…