Semester 2023

Semester 2023 dag 9

Imorse vaknade jag lite tidigare än de senaste dagarna. Adde hade sovit väldigt dåligt, så jag tog en morgonprommis med Max så att Adde fick sova en stund till innan vi skulle dra in till stan för en massa tråkiga men välbehövliga ärenden. Egentligen skulle vi tagit med släpkärran för att köpa virke/OSB-skivor och slänga större möbler men regnet hängde i luften så det fick bli en annan dag.

Vi åt frukost först! På McDonalds i Tornby som fått sig ett riktigt ansiktslyft. Väldigt trevligt med McCafé och allt! Vi var förbi Valla först men ALLT var typ slut pga NärCon så vi rullade vidare istället.

Fick till och med ett hjärta i Cappuccinon, gulligt!

Därefter besökte vi alla butiker som finns i hela Tornby. Biltema, Jula, Rusta, ÖoB, Lidl (iofs inte Tornby), CG, osv Alla butikerna skulle vi ha en eller två prylar i. Specifika grejer, och det tar sin lilla tid. Sen åkte vi även förbi jobbet en snabbis för att lämna lite mer dricka till kiosken. Så det var helt enkelt ett gäng timmars spring i butiker och fix. Sen bar det av hemåt.

Vi kom hem med skatter! 😊 Kinda gurka är den bästa!

Adde köpte rosor till mig som han kom med… sötisen!

Hemma meckade Adde med storsläpkärran och jag fixade inne. Sen fick jag hjälp med att sätta upp mitt smyckesskåp på väggen i sovrummet och vi fixade med en massa annat smått och gott.

Ganska trötta efter en heldag så blev det pizza från Pizzatrucken. Som vanligt tar vi två olika, en Saccica Picante och en Parma och delar på. Mycket gott! Inte lika goda som våra ”egna” men har man ingen färdig deg hemma så får det bli det näst bästa.

Och även idag sänkte sig mörkret över bygden, kvällarna har varit riktigt vackra den senaste tiden även om vädret varit lite sisådär.

Du kanske också gillar…