Buzzador

Fontanas Snacksoliver med vitlök

I samarbete med @fontanafood

Buzzador testare

Det dök upp ett litet paket på posten, som innehöll denna foodies drömsnack – Vitlöksfyllda Oliver! Jag älskar vitlök i alla dess former men stora stuns-iga vitlöksbitar som marinerats är bland det bästa. Och så älskar jag oliver i alla dess former, speciellt när de är ”köttiga” i brist på ett bättre ord. I kombination är de magiska och jag hade nog kunnat levt på dessa! Och som den Dry Martini-älskaren jag är ser jag en stor potential med dessa snacksoliver. En Dirty med ett par oliver och några stänk lag, och kvällen är räddad!

Snacksoliver är mycket snacks i en liten påse. Och precis så där härligt snacksiga som de låter. Passar lika bra till drinken, som tilltugg före maten, på lunchsalladen, före träningen, på pajen eller på ostbrickan eller som ett nyttigare snacks när du är på språng. 

Fontanas produktinfo

Mitt enda problem med dessa är att påsen är för liten… 🤣 och att jag kommer bli ruinerad på kuppen! Och om Fontana skulle ta fram ett paket med dessa oliver med en ädelost bit/fyllning kommer jag att dö lycklig! Såg att det fanns nån jalapeño-variant och det måste ju testas!

I samarbete med Fontanafoods och Buzzador!

Du kanske också gillar…