Food

Räkfrossa

IMG_5707Ibland är det enklaste det absolut godaste…

Bilden ovan är tagen för ett par år sedan, men det är en maträtt som vi båda två tycker väldigt mycket om. Färska räkor, vitlöksbröd och diverse röror, grönsaker och ostar till. Variationen är ändlös men det tar ingen tid alls att fixa i ordning. Skulle jag kunna så skulle jag nog äta räkor varje dag, det är något jag älskar. Vilket är lite roligt eftersom jag tyckte att det var ibland det vidrigaste man kunde äta när jag var 24 och yngre… Konstigt hur smakerna förändras =)

Jag hittade några riktigt goda röror på Middagshjälpen som jag tänkte att jag skulle testa nästa gång vi äter räkor, men standarden för oss är aioli eller chiliaioli gärna hemmagjord. Brukar ni äta räkor och i så fall vad brukar ni ha till?

Du kanske också gillar…